#pallarintetrycket

Tror att efterfesten är slut.

YO!!!!!

Så himlans trevligt att vara i stan tillsammans med Marcan, Mickel och Keso. Hade varit trevligt även om man bara satt på en bänk och glodde, bara för att sällskapet är så jäklans bra! Avslutet på våran lilla resa var inget att klaga över heller, för då blev det en bra skrattfest i bilen. Skrattfest äger. 
 

En lördag

Fick lite panik och ville inte sitta hemma och bara glo igår trots allt. Så lille jag, jag drog mig till Lizzy ett tag och sedan begav jag mig vidare till festifest. Fan vad dålig tidsuppfattning man får när man börjar förfesta klocka elva på kvällen förresten, allt blev hur skumt som helst! Haha.
 

ja.

Skulle åkt till Göteborg och partat idag egentligen, men hade ingen sovplats så det sket sig. Jag som suttit och längtat i flera dagar, ahh! Så nu sitter jag och dricker lite cider och lyssnar på Lé Betre, går inte ens klaga på det om man till och med verkligen försöker. Så ja, jag har väl det ganska bra trots att jag fick stanna hemma! Övervägde redan vid klockan fem att gå och lägga mig och sova för natten, men satsar på att försöka bli någorlunda människa igen. Önska mig lycka till. Tackar.
 

ParteY

Albin-Abe hängde med mig till krogen igår. Jag slapp vara själv och det var dödenstrevligt med sådant fint sällskap! Ska lätt dra med mig den här lille larryn igen!
 

Vacker som en solstråle på en blomma i en sommarhage

Är allt bra lycklig över att solen tittat fram idag. Livet blir så himlans mycket lättare då. Och härligt. Lika härligt som när man lyssnar på Bowie och skriksjunger tills hans allra bästa låtar. Kommer nog fan aldrig tröttna på dem. Nej. Aldrig. Åh, vilken kärlek.
 

YES


Hej dagboken, Nina här!!!!!

Lekte nytt kurrgömma med min syster. Det var roligt. Jag gömde mig under en matta. Hon stod 20 centimeter från mig men hittade mig inte. Så då fick jag hoppa fram från mattan och skrika "här är jag". Sen skrattade vi. Detta var en rolig dag. Idag är det tisdag.
(Här är en bild på min syster när hon nästan kvävs av en hostattack. Jag var snabb med kameran!!!! Det var kul.)
 

AHHH!

Lyssnade på denna och spanade in SRF's hemsida bara för att få längta lite. Bara tanken på att få vara där fick mig att rysa, i sisådär en hel jäkla minut, över hela jäkla kroppen. Haha. Snacka om att jag redo för smmarens festivaler! 

Icke pepp alltså!

Hänger med Kurt, lyssnar på blues och gråter en skvätt över det faktum att det är skola imorgon. Fyhelvete vad jag börjar tröttna. Det beror väl visserligen på att jag känner mig totalt sönderstressad när jag tänker på de uppgifter som jag ligger etfter med just nu. Jag är egentligen nämligen en sådan som alltid gör uppgiter direkt när jag får dem och oftast tycker jag till och med att det är skoj. Men nu har något hänt och jag bara kan inte, hur mycket jag än försöker, komma igång med allt. AHH min hjärna ballar ur.
 

Sprit åt folket!

Igår vart det fylleslag i Hansson-huset, väldigt trevligt tyckte jag! Det är skitkonstigt att supa på mitt rum, för man märker aldrig hur full man är där.Helt seriöst, mina vänner säger detsamma. Detta innebär att alla får dunderfyllor utan att ens vara medvetna om det, tills de lämnar mitt rum... Haha.
 

Samma, gamla vanliga!

Mike däckar som vanligt på köksglvet medan vi fixar fyllekäk.. STollE! Det jobbigaste är att han är i princip omöjlig att väcka med. Haha AHHH!!
 

En sliten apa

Försov mig och missade tåget i onsdags, var ledig idag. Ja... Lyxigt att börja skolan sista dagen på veckan minsann! Låter knas, men jag behöver verkligen helg. Haha! Så jääkla sliten. Lär ju bärgis somna på håltimman imorgon alltså...
 

TACKAR

Stockholm och Finlandia. Detta lovet har ägt skiten ur allt och alla. Så jäkla braaa!
 

Tur att man är fager

Väckarklockan är ställd på 3:50 och jag kommer vakna död-i-graven-trött. Troligtvis med ansikte lika vackert som på bilden här nedanför. Lär starta dagen, med denna vinters allra sista, ölfrukost för att tagga båtfest. Eller ja... kanske främst för att våga fråga folk om vägen när jag går vilse på väg till båten. Dagen lär ju bli bra iallafaller. Godnatter! Ps. Stockholm äger lite. Ds.