Knäppt!

Varför smakar kvällsmat mycket godare om man är nyduschad? För inte kan jag väl vara den enda som tycker det, eller?!
 

Tröttis assåå

Har sovit hela dagen typ, men är ändå trött. Tänkte jobba med lite skolarbete, men min opigga hjärna hänger inte riktigt med. Gött ändå att vi äntligen fått lite skrivuppgifter, wohoo!
 

Konstiga människor är

Det är jätteofta som folk kommer fram till mig och säger "Inte för att vara dum, men du ser ut som en hårdrockare". Många tror att jag ska bli arg när de säger så. Varför uppfattar nästan alla det som något negativt att "se ut som en rocker"? Haha seriöst. Är grymt ju
 

Hjälpråå

Riktigt bra kväll igår. Träffade massor av härligt folk, åh! Var jättetaggad på att dra ut ikväll också, men när jag kom hem blev jag superlidupertrött och kände att jag lika väl kunde stanna hemma. Så nu har jag ångest över att jag inte vet hur jag ska göra. WÄH HJÄLP
 

Btw

Detta är kanske det sista ni någonsin här från mig. Jag har nämligen bestämt mig för att ha på mig en tunn, jäkla jeansjacka idag. Det är skitkallt ute. Ja, jag kommer med andra ord högst troligt frysa ihjäl. (Jag fick iallafall käka en sista frukost, tur det!) Ja. Ha ett bra liv!

Hejhopp

Tänkte skita i att käka frukost för att hinna med mitt tåg. Ni skulle hört min hjärnas förfarade skratt. Den lär trott att jag bara skojade. Vilket jag kanske just också gjorde. Lätt värt att komma lite sent om man får käka frukost! Käkade nyss en macka som av någon oförklarlig anledning smakade senap. Märkligt. Så här kan jag se ut när jag käkar yoghurt.
 

Lolsan

Låg i min säng och kollade på film, när min webcam av någon konstig anledning sattes igång och öppnades.
Möttes gjorde jag av detta (bild). Alltså shit, har nog aldrig skrattat så mycket åt mig själv i hela mitt liv. Hahaha, fyfan vad fult! Usch
 

Godnatter mina skatter!

Idag ska jag minsann lägga mig i tid. Är trött som en sate och har halvsovit hela dagen. Längtar till att gosa ner mig bland kuddar och spinnande katter nu! Åh, vad gosigt det är att inte ha något smink på sig! Seriöst. Tycker att det är världsmysigt. Haha.
 

Blöblöblö

Jag vill dra till Stockholm och springa omrking. Jag vill gå på konsert, dricka öl och träffa massa folk. Jag vill åka till ett nöjesfält och leva livet. Jag vill åka på roadtrip med något coolt gäng och jag vill åka och bada. Varför måste allt kosta pengar för? När nu jag måste vara så pank. Jag måste skaffa mig ett jäkla jobb alltså!
 

Vilka förfärliga anklagelser hon kommer med alltså

Blev påhoppade av den arga mattanten idag igen. Hon var arg och sa att vi inte tar bort våra tallrikar efter oss (vilket vi givetvis gör). Det här är precis efter utskällningnen, skärrade och ledsna.
 

Åh, så himlans underhållande!

Åh, det är så kul att mina prickar i pannan alltid är så omtalade. Det är jättemånga som, när de efter att ha frågat om varför jag har dom där och jag endast väljer att rycka på axlarna och svara med ett "vet inte", blir upprörda (på riktigt) och typ inte vet vad de ska ta sig till. Roligt är det också när människor mer eller mindre blir irriterade och verkar tycka att det är typ djävulens verk.
 

Vem vet

En kall cider, vattenpipa och Warpainting. Tänkte att detta skulle motivera mig till att plugga. Men icke, istället sitter jag här och har helt glömt bort vad det ens var jag tänkte plugga med. Seriöst, har vi estetjäklar ens läxor? (notera mitt otroligt häftiga och nostalgiska halsband)
 

Njajas


Stackars mig och Keso!

Jag och Keso blev nyss utskälld av en bitsk mattant för..... ja, ingenting. Må gud skänka henne lite glädje i livet så att inte fler muntra (läs numera förkrossade) barn råkar ut för hennes hemska vrede. Amen.

Wihoo

Tog fram basen och tänkte att jag skulle testa spela med i en låt innan. Klurade ut nästan direkt hur jag skulle spela. (Ja, det jag med andra ord försöker få fram är att jag nte suger jag inte helt och hållet) Åh, kuuuuul. Nu måste jag spela munspel också, tjoflöjt!
 

Justeni!

Sitter och tar bort en massa vänner på facebook. I mitt huvud ekar ett triumferande monsterskratt. HA! Vad jag njuter. Jävla facebook

Kopplar avlopp

Startade dagen med en rejäl försovning (cred till mig för att jag hann till solan i tid!) och en massa stress. Nu sitter jag på mitt rum med fördragna rullgardiner och tända ljus. På bordet framför mig står en varm kopp te och i famnen håller jag vår elbas. Det var hur länge sen som helst som jag spelade bas, säkerligen 6 år. Så tyckte att det var på tiden att jag plockade upp den igen. Visserligen kan jag inte ett skit direkt, men om jag lär mig lite mer så är jag säker på att jag kommer tycka att det är skitkul! Jaaa, kreativiteten fortsätter tjata
 

Äntligen!

Min kreativa sida skriker just nu efter uppmärksamhet. Igår tog jag till och med fram penna och papper och satte mig och ritade, vilket var så länge sedan sist att jag trodde att jag helt glömt bort hur man överhuvudtaget gör. Suget och viljan efter att utveckla mitt gitarrspel är så starkt att nästan inte ens mitt, min sagt, fruktansvärt dåliga tålamod kan stoppa mig. Min längtan efter att spela in filmer är så stark att jag snart inte vet vad jag ska ta mig till. Inte ens om jag packade in denna röst av kreativitet som väsnas i mitt huvud i en ljudisolerad låda, skickade den till alaska, satte på mig öronproppar och gömde mig under en sten skulle jag komma ifrån den. Mitt skrivbegär har tagit ett stadigt grepp om mig, och vägrar även det att släppa taget. Jag måste göra något. Typ NU.
 

Söndagg

Råkade gå upp jättetidigt idag så tror helat iden att det är kväll när som helst. Mamma och pappa tog med mig till någon mysig gårdsbutik innan. Skönt att inte bara behvöva sitta på mitt rum och glo, haha, Åh vad det är kallt och gud vad jag är trött.
 

Konstigt ju

Sitter hemma på mitt rum, själv. Och jag funderar på att gå och sova (vilket lillmamman Maja-katt verkar riktigt glad över!). Det är lördag, klockan är tio och jag är inte full. Eller ens vidare sugen på att dricka öl. Vad händer?! Lär ju vara sjuk, haha!
 
 
 

Tur att jag inte har riktiga piercingredskap hemma

Var igårkväll otroligt uttråkad och hade ångest över att jag inte har några pengar till att varken taturea mig, pierca mig eller till att färga håret. Detta resulterade i att jag letade fram en nål piercade smiley. Skittråkigt var det att det inte alls gjorde ont typ. Dumt!
 
 

YÄÄ

Nu har jag minsann varit duktig och målat våran lekstuga. Har nog aldrig jobbat så länge/mycket i hela mitt liv. Haha seriöst, det är ju nästan illa. Nu sitter jag här med färg i både ansikte, huvud, händer och armar. Men det bästa är ändå att jag lyckats få färg på benet, innanför mina jobbarbrallor. Asså.. Hur?!
 
 

Mitt bidrag till utställningen

Slaffs och haffs och glaffs. Tänkte skriva lite bakgrundsfakta kring bilden och förklara vårt tema. Men, jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det jag kan säga är att det i ögonen är, vad jag kallar, "tv-brus" och detta är väl någon slags ny variant till "du får fyrkantiga ögon av att kolla på för mycket TV"-myten. Detta kopplar jag till all hysteri kring teknologi idag, att vi mer eller mindre blivit "teknologi-zombies". Eller något. Fan vad fult det lät. Inte fasiken vet väl jag vad jag har tänkt mig hahaha
 

ÖÖÖ

Förfest med mig själv, i sin vanliga ordning. Måste fyller på mig med tillräckligt mycket bra musik (metal) för att klara av en hel kväll endast med skitmusik. öööööh fääääst ööö
 

Visa magen lite granna

I mitt nya, fina linne som ääntligen kommit hem. Lär ju vara det stista plagget jag köper på typ 10 år. / Pank
 
 

Är faktiskt bekymrad

Åh, mitt projekt går ju åt helvete. Har aldrig haffsat ihop något så fort och slarvigt förut, och det värsta är att jag inte kan göra det bättre. Jag har varken rätt program eller kunskap för att kunna göra något bra av den här röran. Det sugerrrrrr. Inte fan kommer jag få ett A för detta, åååh blir arg
 

Fint ska det va!




En bossig Majs minsann

Maja-Majs säger bestämt att jag ska gå och lägga mig och sova snart. Tror faktiskt att det är bäst att jag lyder henne. Seriöst, hon blir skitsur när man inte lyssnar på henne. En gång kissade hon till och med på mig (och mitt nintendo ds) när jag var mitt uppe i ett spel och inte orkade klappa henne, vilket hon tjatade om. Fan vilken bossig kattrackare vi har alltså!
 

Juste dumma "hemstad"

Jag kan inte bara stanna kvar och le när jag vet att jag hör hemma på en annan plats. Jag kan inte bara vara kvar, och låtsas att jag trivs. Inte kan jag låtsas som att jag inte märker av hur himeln här är gråare. Och hur luften här är tyngre. Hur vägarna känns tusen gånger längre. Nej. Jag måste fan i mig här ifrån. Jag kan inte bara stanna kvar och le, precis som alla andra.
 

Gooos

Värmeljus, te, mössa och vantar. Äntligen är jag ingen isbit längre! Åååh, vad jag inte är redo för vinter och kyla än. Bläk
 

Lite Bowie vaa





Vill aldrig sluta skolan

En tio minuters lång lektion och sedan "ledig" resten av dagen. Härligt med projektvecka alltså! Nu måste jag bara leta reda på en fungerande kamera, (vilket jag dessvärre tvivlar på att jag kommer hitta) så att jag kan sätta igång och jobba. Tjoho, skojskoj!
 

STockhooolMM

Mina planer på att hoppa av på närmsta station, och, med en blandning mellan förtjusning och förfäran, skrika "ta dig i röven jönköpingsliv!" och åkta tillbaka till Stockholmsstad var minst sagt höga. Nu när jag tänker på hur full min, vanligtvis lättpackade, resväska var lär ju mitt undermedvetna tänkt något i samma stil redan innan jag gett mig av. Åh, vad jag är redo att lämna Forserum, Jönköping och hela jädra Småland. Åh, vad jag är redo att dra här ifrån.

JA

Snyggaste blandningen av bilder ever. Helt i bra ordning och så också. Brabra! STOCKHOLM VAR SÅ JÄKLA BÄST OCH JAG VILL TILLBAKA TYP JÄTTENU. SÅ.

Tack

Nu är jag minsann färdigpackad. Det slutade med ett "shit jag har inte packat ett skit, bäst jag slänger ner hela garderoben i väskan"-ryck som jag anade. Haha! Nu ska jag käka frukost, sen drar vi minsann mot vår huvudstad! WOHO
 

Packproblem

Har suttit i cirka två timmar och försökt klura ut vad jag ska packa med mig till Stockholm. Det enda min hjärna kan  komma att tänka på är öl. Vilket jag inte ens har några här hemma. Ja, efter två timmar är min väska fortfarande ganska jättetom. Kommer säkert sluta med ett pack-ryck där jag trycker ner ungefär hela mitt rum i väskan. Hahah

Tjoho!

Har precis sovit bort halva dagen, som vanligt. Nu är det allt bäst att jag packar, för imorgon drar jag och Keso till Stockholmet. Åh kul!
 

Dumma!

Nu är jag faktiskt arg. Och upprörd. Kanske aningen frustrerad. Inte fan vet jag. Varför måste folk gå och dö?!

Kan det inte bara regna?

Alltså jag är så himlans sugen på regn! Åh. det är så superhärligt. Sedan vill jag gå ut med min paraplyhatt och göra "normala" människor upprörda genom att inte vara som dom. Fick en tyrolerhatt inatt med, den gör mig otroligt vacker.
 

Party!

Tänkte springa in till Keso-Peso och berätta massa smaskigheter för henne. Tror inte ni förstår hur besviken jag blev när jag kom på att hon inte är hemma. Åh. Jessica, kom hem!! By the way, varför i helvete är jag vaken klockan sju en söndag? BAKISPARTY!
 

Bara så ni vet lixxxx

Dessa ska jag se i november (tror jag det var). Det är gött tycker jag. Jättejättegött. JAAAAAAA!

Fredags-sjukdom

Visste ni att ens ansikte kan börja göra en massa fula miner om inte kroppen får öl på en fredag? Börjar känna av detta symptom, så tror allt att jag måste få i mig lite öl-medicin typ jättesnarastnu. YES! Åh så gött vaaa
 

jvof


Låt vintern vara över innan den ens hunnit börja

Asså jag är så sjukt jävla sugen på sommar och festivaler att jag snart inte riktigt vet vad jag ska ta mig till! Ska åka till Stockholm på tisdag iallafall, tur att jag får dra ut och resa lite. För om jag stannar här mycket längre till kommer jag fan explodera. Om inte explodera, så kommer jag åtminstone dö av tristess.
 
 

Går icke brau

Jag kan fan inte kolla på "idol". För varje gång jag tänker göra det blir jag så avundsjuk på alla som sjunger att jag alltid måste plockar ner min gitarr från väggen och sjunga massa låtar själv. Jag kollar nog fan aldrig klart på helt avsnitt. Haha åh så kul det är att sjunga!
 

Att gräva ner sig under täcket

Har gosat ner mig i sängen, det vill säga lagt alla kuddar och mitt täcke över mig så kan inte syns. Möjligtvis sticker en liten näsa fram någonstans. Fast inte vet jag. Vill att det ska bli morgon nu så jag får sminka mig. Vanligtvis orkar jag inte bry mig ett dugg om jag har smink eller ej, men idag kände jag mig fan gräsligt ful. Haha. Nej, nu ska jag minsann sova. Och glömma att ställa väckarklockan så jag råkar få sovmorgon imorgon. (obs. nej, så får man icke göra)
 

Mina drömmar äger.

Åh, vet ni vad jag kom på nyss? Jo, att jag var på en Jimi Hendrix-konsert inatt. Var en helsjuk kväll, men fan vad asgrymt det var. Hade egentligen bestämt mig för att drömma om Sweden Rock Festival, men det här var fan inte dåligt det heller. Mina drömmar äger!

Gulletass, tårta och tattoos

Alltså hon är så söt att jag dör snart! ÅH. Bara för det ska jag äta liiite tårta (fick faktiskt det för min dietcoach) och kolla på Ink Master. Önskar att jag var grym på att rita, i sådana fall hade jag lätt satsat på en karriär som tatuerare alltså!
 

I mössnöd

Är så himlans glad att jag slipper gå till klockan fem varje dag detta året. Så sjuklans göttkött! Vill ha mitt studiebidrag nu så jag kan köpa mig en mössa. Har varit dum och slarvat bort alla mina gamla. Eller ja, alla utan min blåa. Asså åh. Vad ful! Hahah
 

10 grejjor om moi

- Jag hatar att ligga och trängas när jag ska sova.
- Jag tycker att våren är härlig
- Jag har massor av gosedjur i min garderob
- Jag vill jättegärna bo ensam
- När jag är ensam hemma tycker jag att det, av någon oförklarlig anledning, känns som att jag bor på hotell
- Jag är nästan förbjudet lat
- Ibland tycker jag att det är skitskoj att plugga till prov
- Det absolut lägsta betyg "jag går med på" att få är ett C (sålänge det inte handlar om matte eller gympa), skulle högst troligt känt mig som någon slags odugling om jag fick något lägre än det
- För två helger sen fick jag för första gången i mitt liv slå någon på riktigt, något jag längtat efter i hela mitt liv typ. Haha
- Jag tycker att det känns konstigt och naket att inte ha någon piercing i ansiktet


Som i en isbit ungefär

Åh, vad det börjar bli kallt ute. Och inne. Vill inte att sommaren redan ska vara över! (Tur att jag iallafall har mitt gamla gosedjur, Katte-Lappen) Och inte heller vill jag att vaktmästaren ska stå och trimma gräset klockan sju på morgonen!!1!1!!!one Fan vad störande, shit, blir nästan jättearg. Oj hejdå
 
 

Dödshungrig är jag också!

Asså det går inget bra med soveriet! Ska gå upp om fyra timmar. Kommer aldrig orka det ju! Hjälpsss

Önskar mig lycka till

Sås. Nu ska jag sova. Det är min plan iallafall. Råkade dricka energidricka för en stund sen så är inte särskilt trött, inte. Haha. Åh vad jag inte vill till skolan imorgon.
 

Jaa är tvungen

Ja, om ni inte har hört så varsågoda. För det här är sannerligen en av de bästa låtar som finns!

JA

Öppnade mina fönster, satte på Elder - Gemini på högsta volym och sprang ut och la mig på trädgården och kollade på stjärnorna. Bästa jag någonsin gjort typ! Åååh vad mys
 

Alltså, detta är bra!


Barnvakt

Åh, så skönt att sluta tidigt alltså. Mindre gött är det att jag alltid är så jäkla trött när jag kommer hem, så jag sover bort hela dagarna. Får nog allt och ta och köpa mig lite energidricka, jag tror faktiskt (motvilligt) på att sådan skit funkar nu.
 

Skövdööö

Eftersom jag var besviken över att jag stannade hemma i fredags, så kände jag mig allt tvugen att dra och festa i Skövde igår istället. Åh, så himla bra människor alltså!