Brabraaa!

Bad en liten bön till mina andevänner om att jag inte skulle lägga "massa" pengar på kvällen i onödan och de tycktes allt höra mig. Klarade mig undan med endast ett inträde på 50 spänn och fick ta mig fan en jäkligt bra kväll. Tack andisar! Och alla bra människor.
 

Spy lite

Oerhört bakis, otroligt trött och extremt otaggad. Klart jag kör en utgång på det! Haha seriöst. Orkar fan inte, men lär väl ångra mig om jag bara stannar hemma. Dessutom har jag lovat att säga hej till en massa folk. Fan för löften ibland alltså.
 

Sliten och snygg

Sova dåligt och vakna sent, så himlans jobbigt. Ska ta och försöka städa mitt rum och slå in julklappar nu, lär ju somna innan jag kommit halvvägs alltså, haha.
 

Lite självuppmuntran

Jag är nästan aldrig arg på mina glesa tänder (äckligt det lät, haha) längre. Fett bra, för jag är alldeles för snål för att lägga pengar på någon löjlig tandställning. Fina tänder, Nina! Tackar!
 

Kojsa lite

(Alltså är inte kojsa ett ganska bra ord? Så himlans finfult!) Är julafton om ett dygn och jag har fortfarande ingen julkänsla. Det här lilla problemet med att jag kommer in i rätt julstämning tycks förvärras för varje år. Seriöst, just nu känner jag att jag lika väl unnat hoppa över jul i år. Haha. AAHH.
 

En julsöndag

Avslutat julshoppingen med fina vänner. Åh, är så himlans kul att handla med  dessa människor. Även om det så bara är mat som ska inhandlas. Goa ungar helt enkelt!
 

Bra start

Började lovet med att bli bjuden på restaurang av bästa Keso-syrran. På kvällen blev det kalas så det stod härliga till. Gött värre-värst.
 

Lite punk behövs fan ocksåNy jackaa!

Har köpt mig en ny jacka. Den var sorgligt nog en storlek för stor, så får skitbreda axlar i den. Men har velat ha en sådan här typ av jacka alldeles för länge för att orka bry mig. Mohah!
 

1 cool 4 school

Hängt på dollarstore, raidat Marcos tvättstuga och snackat hemlisar med dessa stollar och Kesojeso. Var då inte igår jag hade sådant fint umgänge. Bra eftermiddag minsann!
 

Julklappsshopping med Keso

Käkade vårt första julbord också men har ändå inte riktigt förstått att det är jul jättesnart.
 

There's a starman waiting in the sky

Ja. Bowie äger. Äger gör det också att gå runt utan tröja hela dagarna.
 

Lol på dig, Keso!

Keso länkande nyss denna för att säga att videon var trippy. Men hon kommenterade inte ens låten. Hahaha seriöst, vad fan sitter hon och lyssar på?! Dör lite.

Så jävla kul!!

Var ute en liten snabbis och testfilmade med Keso inför en musikvideo vi ska göra som projektarbete. Använder en kamera som är precis nyinköpt och jag och Keso bara älskar den. Hur grym som helst! Sitter med den här i mitt knä, vill aldrig lämna ifrån mig den alltså. Haha. Fan att jag inte har pengar till att köpa en egen...
 

Lille gosen

 

Lär ju bli stressigt

Ligger och gosar med Majsan som i vanlig ordning använder mitt huvud som kudde. Är ledig från skolan både idag och imorgon, äger lite jättemycket. Strax ska jag kolla på julkalendern och äta en lussebulle. Sedan borde jag allt börja tänka på julklappsinhandlande, insåg nyss att det kan börja bli dags att köpa lite grejer. Kanske. Haha.
 

Lite partyparty

Blev kalasnade i Skövde igår. Så himlans gött att få ge sig ut på lite äventyr och framförallt att komma ifrån Forserum ett litet tag. Ja, det var mig allt en trevlig kväll igår.
 

/ gråter

Gah, orkar inte sitta hemma ikväll igen. Måste hitta på något, men är (egentligen) alldeles för urpank för att dra till krogen, och att ens köpa busskort också för den delen. AAH det är suger.
 
 
 

Lite garagelängtan!

Jag är för trött och opepp för att festa, men är då alldeles för uttråkad för att sitta ensam här och ruttna. Detta är sannerligen en kväll då lite garagehäng, mek och ett par kalla öl hade suttit hur fint som helst. Åh, vad jag önskar att jag vore rik. Då skulle jag börjat bygga ihop en hot rod dirr, hade varit så jäklans gryymt ju!
 

OH MY FUCKING SVINBÄSTA GOD

Kortkort dag i skolan och festligt väder, tyckte att detta var en bra dag minsann. Fram tills nyss, nu är det grymmaste ever typ. Sweden Rock har precis släppt Canned Heat till 2014. Alltså seriöst. Tror inte någon fattar hur grymt jag tycker att det är. Sprang in till Keso nyss och skrek halsen av mig när jag berättade att de ska spela. JAG DÖR.
 

Bästa på länge

Igår visades "Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko på tv:n". Precis när filmen börjat kom Keso inspringandes på mitt rum, där jag låg och sov, och väckte mig med ett hysteriskt vi-måste-springa-och-köpa-chips-skrik. På tre sekunder hade vi fått på oss både jackor och skor, och cirka 40 sekunder (seriöst alltså, vi sprang allt vad vi kunde på riktigt) efter var vi i affären och hade plockat åt oss lite smaskiga onyttigheter. Sedan spenderade vi nästkommande timme med att, förtjusta, sitta och säga replikerna samtidigt som skådespelarna (klart vi kan dem utantill), vara avundsjuka på allas coola käder och njuta av en gammal favvofilm. Alltså seriöst, hur bra?!
 

Hippieliknande kavajägare

Har köpt mig ett par brallsingar och, hör och häpna, en kavaj. Jag... En kavaj! Tyckte det var lite märkligt, men tyckte den var lite nice och så var den ändå på rea (ja, vad annars?). Ja, så nu är jag en kava-jägare. Brutalt.
 

Så jäkla härligt.Övertaggad på sommar

Muskelrock bara fortsätter att boka överbra band och jag ryser av bara tanken på att dra dit. Fyhelvete vad grymt. Vill att denna lilla brud ska förstå detta och hänga med. JESSICA!!!
 

DET ÄR 3 S!

Tja, tänkte bara säga att jag har skaffat instAH. Jag har skaffat instAH. Ninahanssson heter jag där, såklarre!
 

Dricka öl med andra rockers

Blev en liten utgång igår igen. Jag lyckades få gratis inträde på både Zaragon och Denim & Leather, så jäklans gött alltså. Och så himla härligt är det att få hänga på ställen som har både bra musik och massor av människor som är ungefär som jag sälv! Nu ska bakis-och-supertrötta-jag fixa mig lite efterlängtade toast. Fattar fan inte att jag aldrig tröttnar på det. Haha.
 

Sommarlängtan

Har tagit mig ett litet minilov i veckan, men det känns ändå förjäklans splittergött att det är fredag imorgon. Åh, vad det inte hade suttit fel med ett sommarlov nu. Men här sitter jag, med en irrande snöstorm utanför mitt fönster, och halvdeppar över vintern och kylan. Bäst att jag tröstar mig och min hungriga, lille mage med toast. Svingoda toast.
 

MIN DAG!!!!

Hejhej bloggen! Idag har jag blivit bjuden på nyårsfest, haft party på tåget tillsammans med min syrra (och blivit smygfotad, busigt!!!!) och varit på ett 200 stegs långt äventyr till affären med mamma, pappa, Keso och hennes sparkcykel, Bim och vår halvmodige katt Pepsi. Det var allt. Klart slut. Hejdå bloggen önskar Nina.
 

Inte vet jag!

Idag var det vår tyckte jag. Jäkligt rockigt tyckte jag. Tog såklart på mig min skinnväst, ett par splittercoola solglajjor och skreksjöng till Judas Priest. Ja, såklart. Vårskriket är det bästa!