Metal girl


bilder från we ♥ it

KAN JU FAN INTE BLI VÄRRE!!!

Klockan ringde vid sex men nöjd och glad jag gosade ner mig i den varma sängen igen för jag trodde jag hade sovmorgon. När jag insåg att det inte är förrän imorgon jag har sovmorgon stressade som ett får i morse för att hinna med tåget och för att inte komma för sent till matten. Jag fortsatte att stressa ända tills jag kommer fram till klassrummet. Tror ni inte att jag då får veta att vår matte är inställd? Och lektionen efter det? Och lektionen efter den också? Det betyder att jag egentligen har sovmorgon till klockan ett. Till ETT!!!! Herregud vad jag avskyr detta. Blir snart rabiat (var bara tvungen att använda mig av det  nya ord jag lärt mig) Nej, nu börjar jag gråta. På riktigt... JAG HADE JU FÖRHELVETE HUNNIT GYMMA OCH SPELA HUR MYCKET GITARR SOM HELST INNAN SKOLAN. ÅÅH FÖRGRYMMADE VÄRLD.

Isglass, min sanna räddare i nöden

Tredje glassen uppäten och det börjar nog allt gå lite bättre nu, ett par mumsiga glassar till sen borde allt gå som smort! Om inte suget efter att spela gitarr blivit allt för svårt att motstå vid den tidpunkten vill säga. Eller om jag inte sprungit ut och slängt mig på min gräsmatta för att göra en massa halvdana kullerbyttor. Mycket lätt hänt i sådana här gräsliga tider... mycket lätt hänt..

Ååh, vill ut i soleen!

Pust...

Sitter och kämpar med en massa jobbtexter för att hinna bli klar med dem innan morgondagen samtidigt som jag försöker plugga effektivt till no-prov. Stressigt minst sagt. Guuud, vill inte sitta här mer! I.NEED.A.BREAK.
Hatar att jag och mitt übersnea långfinger inte får ta det lugnt på vår sista lediga dag!!!!! Fan vad jag förtjänar en glass nu.

Jobbdags!

Ja, tänka sig. Nu ska jag ta och jobba. För jag har fått jobb. Så nu är jag officeiellt en jobbare. Som jobbar... med jobb. CASHFLOOOW! Nej, skojar bara. Men ett par extra slantar till plånkan (som jag fortfarande inte har) är ju aldrig fel. Nej verkligen inte! Inte heller är det helt fel att dessa små slantisar kan tjänas samtidigt som jag ligger ute i solen och har det skitbra. Nej, inte fel alls faktiskt...!

Om exakt 36 dagar vet jag att jag, när det väl är dags, kommer att dö lycklig

Ja, om exakt 36 dagar är jag påväg mot Sölvesborg för att uppleva några av de säkerligen bästa fyra dyngen i mitt liv. Sol, tält, artister, rock och ett hav av människor som alla delar samma musiksmak som jag. Givetvis snackar jag om festival, och inte om vilken festival som helst.. Utan den fantastiska Sweden Rock Festival. Jag kan ärligt talat just nu inte komma på någon annan plats i hela världen där jag skulle passa in bättre än vad jag kommer att göra där! Bara tanken på att få befinna mig på en sån plats får mig att le, och inte kan jag påstå att mitt smile blir direkt mindre när jag dessutom tänker på vilka band jag kommer få se där. Jag kommer att få se artister och musiker som jag totalt dyrkar, och många av dem i mer än två års tid. När jag skriver detta lever jag mig verkligen in i tanken av att vara där, och jag måste bara säga att jag ryser över hela kroppen just nu. Med tanke på att det är 23 grader och sol ute just nu är det troligtvis INTE för att jag fryer. Nej. Med detta sagt förstår ni förmodligen hur jag kommer känna mig när jag väl är där. Fast... Nej. Jag trodde väl det. Om jag ska erkänna så gör faktiskt inte jag heller..!