Workout!

Dags för mig att dra till gymmet och träna lite nu. Förhoppningsvis gör det mig en aning piggare, för helvete vad trött jag är just nu. Tror allt jag vet någon som kommer att lägga sig tidigt ikväll... ;)


tre styck Graveyard

märkte att det visst var världskass kvalle, men whatfuckingever!


Kesler Tran photos


Pust...

Har verkligen ingen energi alls kvar just nu och vill bara hem. Och jag är inte ensam om det.. Mikael skickade nyss ett sms och sa att han saknar mig jätte mycket, vilket inte direkt får mig att längta mindre efter att få komma hem. Bara en lektion kvar nu. Pust... Vilken seg jävla dag! Det är dagar som dessa som jag längtar lite sådär extra mycket efter semester och äventyr. Ååh vad härligt det hade varit att bara sticka här ifrån!

i brist på andra bilder kan ni få se en snygging på denna rock-häst som blev min vän på midsommar


Hurry the fuck up!

Summer 2012... hurry the fuck up!


Fiesta @ Marco!

Efter ytterligare ett par cider och lite vattenpipa drar jag vidare till fest hos bästa Marco. Ja, idag ska jag fan festa. Har till och med smink på mig! Ögonskugga. JAG av alla har ögonskugga. Slutar aldrig att överraska mig själv... haha! Ha en bra kväll hörrni!


Vill ha det som det var förut

Ledsen att jag uppdaterar så dåligt! Eller nej, ärligt talat är jag faktiskt inte det. Är såå skönt att vara ifrån internet. Önskar att internet aldrig uppfunnits. Vill leva som de gjorde förut. På den tiden då man var tvungen att vara lite kreativ och ha lite fantasi för att hitta på något att göra. Det här är ju inte kul - att sitta vid datorn hela dagarna - det är inte roligt alls. Suck, fan vilken tråkig tid jag lever i. Håller fast vid att jag skulle göra allt för att växa upp under 60-70-talet istället. Vi behöver inte all denna dumma teknologi. Vi gör faktiskt inte det.
Den förstör mitt påhittiga, lilla jag som brinner för att skapa och lära mig nya saker. Den gör det.


When we learn how to fly, we forget how to walk


Kort dag

Jag tror faktiskt inte att en tre timmar lång föreläsning är vad man ska ägna sig åt när man har svårt att hålla ögonen öppna. Var ren tur att jag inte somnade mitt i allt, för det var riktigt nära måste jag säga! Haha.
Men inte ska jag väl klaga, hade ju trots allt bara en lektion. Härligt med korta dagar! Särskilt idag, känner att jag inte hade orkat mycket mer än så. Nu blir det lite film med min kärlek innan det är dags att sova♥


Tisdag

Tillbaka i skolan efter en veckas ledighet... måste faktiskt erkänna att det var rätt segt att kliva upp ur sängen i morse. Kändes då helt okej att köra ett härligt gympass på idrotten. Har bara varit ifrån gymmet ett par dagar, men känns som en hel evighet! Haha. Gymbög numbero one, till er tjänst. Nu ska jag hem och äta hos Mike efter att han visat vad han har lärt sig för nytt på gitarren idag. Myskille!♥

Ja, snyggare än så här blir man nog inte när man tränar!


Söndag...?

Har kollat flera gånger vilken dag det är idag för att försäkra mig om att det är fredag. Men är ändå inte helt övertygad ännu. Det här känns verkligen som den ideala söndagen. Men inte gör det mig någonting. Nej, inte alls! Nu tänkte jag passa på att dra ner till gymmet en stund, sen blir det städ. *Superjättepust*


Fiesta!

...och denna gången tror jag inte ens att jag ljuger om det! Har bara blivit en öl de andra gångerna, sen har jag gått hem istället. Men nu så... har till och med redan börjat shota lite smått i väntan på att Mike ska komma hit.
Sen blir det grillning och godricka hos bästa Marco! Skippar till och med dagens gympass för detta... It better be a damn good night!


Innan jag dör

Sitter och lyssnar på Red Hot Chili Peppers och forsätter mitt sökande efter snygga tapeter till mina  rum. Åååh vad jag vill se dom live. Ryser i princip varenda jävla gång jag tittar/lyssnar på en livespelning av dom. Om jag inte visste bättre skulle jag allvarligt tro att jag var hälften människa och hälften gås. Jag bara måste gå på någon av deras konserter innan jag dör!


Vill ge mig ut på äventyr!

Åh vad jag är sugen på att dra ut och resa nu! Fatta vad underbart att bara packa väskan och dra ut och upptäcka världen. Att kunna vakna på ett nytt ställe varje morgon och inte ha något alls som stoppar en för att göra precis vad man vill med dagen. Att leva fullt ut varje sekund, att verkligen ta till sig av det man ser, hör och känner. Ja, att helt enkelt leva spännande och äventyrligt liksom.


Full rulle!

Ja, idag har jag minsann legat i! Har  gymmat, diskat, städat tvättstugan, sorterat tvätt, städat mitt eget rum, sorterat kläder och handlat. Pjuh! Nu väntar jag på att Mikael ska komma hem så jag kan få äta min välförtjänta glass som ligger i hans frys och längtar efter mig. ÅH GOTT! Fördriver just nu tiden med att leta efter saker till mina rum som jag har tänkt fixa till lite. Hittade dessa planscher som jag starkt funderar på att hänga upp på min vägg. Ja, där skulle de hänga finfint!


Frukost

Fan vad gött det är att vakna tidigt! Efter frukosten drar jag mig ner till gymmet för dagens första pass. Härligt! Ja, idag känner jag mig sannerligen full av energi