Lite försenade fredags-bilderCome on, baby!

Färdigfixad och första öppnad. Snart drar jag upp till Erik för festligheter med vänner. Ha en bra fredag!


Go crazy!


Jag hatar raster!

Fyfan vad det är jobbigt med raster! Totalt värdelösa enligt mig. Skulle det inte vara bättre om man bara körde igenom alla lektioner i ett kör och sedan fick sluta? Hrmpf. Nu sitter jag här, har precis haft en lektion på ca en halvtimme och måste nu sitta och vänta på nästa lektion som inte börjar förrän två timmar. It sux! Jävla schemauppläggning.. Jag lovar, ni skulle inte heller gilla om ni började vid 8.00, slutade 16.00 men bara hade tre ynka lektioner. Fuck this motherfucking shit. FUCK THIS!

Sweet dreams

Ligger just nu nerbäddad bland fluffiga kuddar och ett gosigt täcke och är redo att när som helst bege mig av mot drömmarnas land.
Idag har jag faktiskt varit otroligt jätteduktig och lagt ner sisådär tre timmar, om inte mer, på pluggande. Vet inte när det hände sist. Mmh känn min stolthet. Känn den. Haha. Nu ska jag läsa några rader i någon engelsk roman, det optimala sömnmedlet. Promise.. Sov gott!

Oerhört gammal bild


Pics

Tack för kvällen sköningar!


Party hard

En bild säger tusen ord, min tröja bara två, men vad gör väl det när ni förstår ändå. Nu blir det fest uppe hos Erik med saknade vänner! See you later!

Haha var ju bara såå tvungen att köpa den!

Autocorrect♥

Medan alla iphone-ägare bara hatar det kan jag inget annat än älska det. Make my days! Haha

Lite mer action

Blev nyss så sjukt sugen på att köra cross! Var verkligen hur länge som helst! Ibland önskar jag nästan att vi bodde på landet istället. Då skulle vi kunna köra precis när vi ville, precis hur mycket vi ville. Åh, det skulle ju vara såå nice. Lite mer action helt enkelt ;)


Lovely sunday

Lugna tongångar rör sig över hela rummet. Volymen är nära max. Och jag bara njuter.
Samtidigt som jag snorar som en hel bunt med dagisbarn gör jag tappra försök till att sjunga med, trots min onda hals. Vill bli frisk nu! Har ju inte sjungt på vad som känns som år och dar!
Snart ska jag dra ner till gymmet för att göra biff-Mike lite sällskap. Eller ja.. nu.
Skola imorgon? Hm, kanske!Later lovers!

Och han bara sover..

Inte en rörelse, inte ett ljud. (Bortsett från de periodvisa snarkningarna såklart) Här sitter jag, ensam som få, i ett kolsvart rum och försöker underhålla mig själv så gott det går för att inte dö av tristess. Min pojkvän har somnat ännu en gång och är nog ganska inställd på att inte vakna förrän det blir morgon igen. När man redan kollat igenom allt som borde kollas igenom och tv:n inte visar något annat än skräp.. ja då är slutet nära. Den lilla fantasin jag just nu har kvar kommer iallafall vara död inom ett par minuter. Suck. Jag har liksom tillochmed varit ute och träffat kompisar ett tag. Ååh, vad fan ska jag göra nu!?

Över ett år gammal bild, haha naw

Igårkväll

Som vanligt blev mina planer till en lugn kväll avbrutna ganska snabbt. Att man aldrig ska få någon lugn och ro! Haha. Började kvällen med bekväma fotöljer, chips, dricka och en filmduk lika stor som mitt rum. Ja, givetvis snackar jag bio! Och allt gick precis som enligt planerna. Bara en rofylld kväll, tillsammans med min älskling. Roet som vi då befann oss i fick dock ett ganska abrupt slut då vi max en havltimme efter filmens slut istället satt och drack öl inne på Pipes med Andrea och Johannes. Haha. Inte som planerat, men inte klagar vi för det, inte!

Ser helt jävla dyng ut, haha!

Hemma från skolan

När mina (sjuka) familjemedlemmar till och med fått mig att stanna hemma från skolan, ja, då har dom minsann lyckats. Så dumt, så dumt. Dessutom är det fredag.. och jätte fint väder ute. Och inte blir det bättre av att jag sitter och lyssnar på festlåtar på maxvolym. Nej, nej, nej.. FUUUUUUUUU!!


Det värmer mig

Liksom mina två par byxor, två tröjor och mitt täcke sitter min "bäverfitta", at the moment, mig varmt om hjärtat.
Cold. Åh älskling, kom nuu!Det här totalt meningslösa inlägg skrev jag bara för att kunna fortsätta ynkla mig och för att kunna göra en fin pose/min iklädd min fina, gamla, varma mössa.

NEEE MEN NU SKITER JAG I DETTA. NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG. PUSS!


OUEOH FLYGPLAN!

Glömde ju att berätta att jag inklusive familj var på flygkalaset i Jönköping i helgen. Tycker faktistk att det är ganska coolt med flygplan. Och vilka motorer! Ojojoj.

(Bilderna är lånade av
Jessica)Why? WHYYY?

Jaja, alla andra är sjuka just nu. Jag är den som alltid slipper undan. Åh, vad orättvist. Jag borde också vara sjuk. Nu behöver ni inte avundas mig mer.. Åååh var ni verkligen så avundsjuka på mitt friska och healthy jag så ni kände er tvugna att smitta mig också? VA? Det är ju bara fööör jobbigt att vara sjuk. Min hals a.k.a pain gör mig inte glad.. Fy. Nu ska jag sitta här och tycka synd om mig själv och kolla på film. Ja.. stackars, lilla mig!!


When you love someone


"Fyra födelsedagar och ett fiasko"

Yes. Det fjärde födelsedagsfirandet på en väldigt kort tid. Alltid mysigt med lite kalas! Idag är det ingen mindre än min alldeles egen, lilla älskling som fyller år. Idag, serni, lämnar han barnlivet bakom sig och tar istället ett stort steg in i vuxenlivet.. Eller? ;)
Grattis på födelsedagen (igen), älskling!♥


Det super-stora-mega-fiaskot är att jag olyckligtvis blivit fullständigt omringad av sjukligar den senaste tiden och dessvärre också låtit mit bli smittad..It sucks, big time!

Love it!

Kom precis hem från en mc-tur med mamma.Ååh det är så himla härligt. Jag kommer aldrig någonsin tröttna på det!


Yeah.. who doesn't?


edit:

Nytt, nytt och nytt

Sådärja, nu har jag äntligen blivit av med mitt slitna hår. Åhh, så kort det känns! Jag vet att ni undrar och mitt svar blir: nej, jag är inte nöjd. Alldeles för rakt ju. Jag förstår inte vad det är alla frisörer fått för sig nowadays, förut var det aldrig någon som lämnade håret att se ut som man bara tagit en sax och bara helt enkelt klippt det av det i ett enda klipp. Nej.. vad har det tagit åt dom? Utöver en nyklippning har jag också gjort en nyfärgning.
Den tredje nya saken är laptopen vi fick från skolan idag. Har inte ens kollat på den ännu. Haha! Alla andra var över-exited för sin nya dator och startade den direkt. Själv satt jag i ett hörn och kollade bilder i mobilen istället och var like: "En dator? So what? Det är vad jag får till middag varje dag. Jag är så himla bortskämd."
Men så illa är det inte, det lovar jag! Haha