Jävla ungar..

Idag är det halloweenfest som står på schemat. Här sitter jag, lagom stressad eftersom det är en del som ska fixas innan. Tror ni att de andra känner samma sak som jag? Inte ens i närheten, de två ungarna ligger och sover och har inte en tanke på att hjälpa mig. Ja vad ska man säga? Jävla ugnar.. Hrmpf!


I skolan

Sitter i korridoren och väntar på att svenskan ska börja. Sista lektionen, sedan slut för dagen. Kan ju inget annat än älska våra fredagar!:D Uops, nu kom hon visst! Gotta go..

Detta blir ju bra!

Testade smink och outfit inför Halloween tillsammans med Mike och Jessica igår. Och det är utan överdrifter när jag säger att vi var fruktansvärt sygga! Haha. Detta blir nog allt bra..

Halloween-planer

Sitter just nu i mitt rum tillsammans med Jessica och Mike och planerar lite inför en Halloweenfest vi tänkt att fixa lite lite spontant sådär. Haha. Kollar runt på sminkvideos för att få inspiration och tips och åh vad kul det ser ut att sminka sig helt totalt crazy, haha! Nu får vi ju stora problem att bestämma vad fan vi ska klä ut oss till.. det är ju trots allt ett måste!


At McD's

Har precis smaskat i mig en utsökt toast på McD's. Om ni inte visste det kan jag säga att jag har en oerhörd förkärlek till allt som har med rostat/grillat bröd att göra. Muums!
Haha true, true!


Tick tock killin'


Åh vad tiden går sakta när man väntar på någon/något! Bättre blir det inte heller utav att man längtar efter det så man nästan spricker. Ännu jobbigare blir det när man har ett tålamod som uselt. Trust me.. Haha.
Nu ska jag döda lite tidmed hjälp av "The Dirt". Awesome!


Tisdagsmys

 


Mot skolan

Nu åker jag mot skolan för en svenska lektion. Känns lite halvt ovärt för bara en lektion. Men what the hell!

Godmorning!


Nyduschad och fin sitter jag här och väntar på att Mike ska vakna. Fattar inte vad jag gör uppe vid den här tiden egentligen, har nämligen ingen engelska idag och börjar inte förrän 9.45. Att jag aldrig kan få sova ut på mina sovmorgonar...


Lyx på håltimmarna!


Idag har jag och Jessica trotsat dom annars otroligt tråkiga håltimmarna och, istället för att sita och ruttna i ett hörn, lyxat till det lite extra. Den första rasten ägnade vi åt läsning, vilket vi båda två faktiskt börjar uppskatta riktigt mycket nu. Nice! På vår andra överdrivet långa och ytterst onödiga rast gick vi till Jensens och unnade oss lite god mat. Såå gott. Vilket jag absolut tycker att vi var värda! Det har ju trots allt inte gått en enda lektion då vi inte suttit längst fram eller varit duktiga, och uppmärksamma elever. Haha. True story! Alltså påriktigt. Klassens pluggisar, no doubt, men visst lönar det sig!:)


Träning och plugg

Precis hemkommen från ett pass gymmet. Gött! Nu sitter jag med en kopp rykande varmt te framför mig. Tänkte plugga lite om tidnignarnas uppkomst nu. Känner dock att det inte kommer gå något vidare, för just nu är jag sååå trött!


Saturday


Nu börjar det bli jobbigt på riktigt att jag inte är äldre än vad jag är. Nu när alla mina vänner fyllt 18 och börjar dra sig till uteställen istället för att stanna på hemmafester. Haha åååh! It sux. Big time.
Snart åker jag, Mike och familjen mot Jönköping för att äta på resturang. Mys!♥


Vad gör vi då?När seende ögon blir blinda. När rop på hjälp tystas ned. När öron som hör slutar lyssna.
När människor med stolthet lägger sig ner.
När bultande hjärtan slutar slå. När öppna famnar stängs. När gråtande barn fäller en sista tår.
När ingen kärlek skänks.


Love, love, love


Just som jag trodde att det inte kunde bli bättre, lyckades jag övertala Mike att komma hit och sova här med mig. Slipper låtsas att jag är med min älskling. Slipper drömma om hans famn. Åååh vad mys! Love you♥


Somewhere over the rainbow

Spela gitarr tills fingrarna skriker pain. Duscha i iskallt vatten och sedan krypa ner under ett stort, varmt täcke mitt bland kuddar, fluffiga som moln. Lyssna på musik som är inget annat än pure art. Blunda och drömma sig bort till sin älsklings famn. Låta drömmarna föra en bort till ett land i ingenstans. Just nu.. mår jag bra.

Lite utöver det vanliga

Fatta vad kul det skulle vara att bo i ett hus som var inrett såhär. Eller iallafall  besöka ett som såg ut så. Jag tycker iallafall att det skulle vara lite halv-coolt Eller tänk vad spännande att gå på rundvandring. Haha! Lite utöver det vanliga, helt enkelt!
Skolfotot har kommit!


Här, kära vänner, ser ni min klass. Åhå visst blev dom fina? Hihi. Dock var det bara Jessicas foton som gömde sig i brevlådan. Cry. Vill också se mitt enskilda foto! Det kommer jag iallafall tjata om enda tills jag fått se det. Sen kommer jag nog ångra att jag ens låtit blotta tanken på att vilja se det kortet uppenbara sig i huvudet på mig. But 'til then..!


No med Sven

Sitter just nu och snackar skogar med idol-Sven. Haha inte tråkigt en sekund! Love no, love Sven.

Sweet dreams

Jag älskar dig, världens finaste pojkvän♥


Omfamnad av mörkret ligger jag nerkrupen i min säng och trängs med två små, gosiga kissekatter. Att sådana små krabater kan lyckas ta så stor plats! Fick en parfym av älskling innan, testade lite på armen och nu kan jag inte sluta lukta på den. Så.. här ligger jag, troligtvis i en ytterst underlig ställning, på grund av katt-tar-för-mycket-plats-trängsel, med armen upptryckt i näsan och har det bara för bra. Haha. Nej, nu ska jag säga byebye till dagen och ta mig lite sömn. Godnatt!


Blood brothers


And if you're taking a walk through the garden of life
What do you think you'd expect you would see?
Just like a mirror reflecting the moves of your life
And in te river reflections of me


Home alone


Alldeles strax åker familjen iväg mot Taberg för att fira farfar som fyller 83 år idag. Grattis!
Mike har också lite andra saker att göra. Det betyder att jag får vara hemma själv en stund! Underbart. Mmh singsingsing

Cryface

Går runt här och blir ledsen ungefär var tionde minut då jag gång på gång kommer på att jag missar Red Hot Chili Peppers-konserten, både idag och imorgon. Jag skulle sååå gärna vilja se dom! Det skulle kännas mer än bra. Bättre än superbra. Visst tyckte jag om dom innan, men efter jag läst Anthonys bok vore det näst in till förödande att inte få se dom live. Detta var dessutom ett ypperligt tillfälle till att få det. Fuckfuckfuck! Den dagen jag varit på en konsert med dom, den dagen kan jag veta att jag kommer dö lycklig. Jävla skit!Day off

Tillbringar min lediga dag med fina toner utav Hardcore Superstar och plugg. Håller just nu på att skriva en insändare om att utseende inte borde ha någon betydelse vid en anställning av ett jobb. Det är ju sjukt hur stor roll din utsida betyder nuföritden. Visste ni att 90 procent av landets arbetsgivare vill att de anställda ska se vältränade och hälsosamma ut och att 60 procent av landets företag säger att de vill ha en ”snygg personal”. Dessutom har överviktiga personer jättesvårt att skaffa jobb då 7 av 10 företag väljer bort personer som väger mer än normalvikten. Åh det är så fel! Nej, nu måste jag ta en paus från mitt skrivande innan jag går ut och vänder upp och ner på samhället. Rageface. Haha. Lite fortsatt försök till förbättrande på gitarren, räddningen of the day, year and the month.


7-10-2011

Reklamfilm!

Vi har under ett antal medie-lektioner fått göra en reklamfilm. Kan säga att det lätt är det roligaste vi gjort hittils! Om man skulle lägga ihop alla sekunder vi skrattat under abretet med filmen skulle det nog nästan bli en timme. Haha, sjuukt kul. Här har ni iallafall resultatet. Se det inte som allt för seriöst, det är ju trots allt den allra första film vi gjort! Musiken♥ hahaha


@ McD's

Har precis varit på banken och fixad min inloggning till internetbanken, äntligen.. Haha. Nu sitter jag och förtär en fettig liten cheese på McD's med min kära syster och väntar på att nästa lektion ska börja. 2,5 timmars hål. Igen! *Suck*
Och nu råkade jag äta upp halva grukan också. USCH. Jag fattar inte varför de inte lika gärna tar bort gurkorna från hamburgarna. Jag menar, mer än hälften av alla hamburge-ätare skulle föredra en hamburgare utan gurka. Det visar iallafall en undersökning som gjorts av ingen mindre än mig själv. Dock var det bara 4 personer som medvarkade i testet. Men det är iallafall mycket sant. Mycket, mycket sant..


I väntan

Sitter just nu i skolan och väntar på min tur på utveckligssamtal. Lite halvt nervös. Prrrr

School's cool

Börjar komma in i skolrutinerna riktigt bra nu. Skönt! Har även insett att jag faktiskt inte dör av alla jobbiga raster, haha. Och ännu en gång kan jag med någorlunda säkerhet säga att mina tre år på PB kommer bli awesome. Ja, detta käns bra. Det gör det sannerligen. Utöver allt detta positiva dravel kan jag också säga att jag hittat nyfunnen kärlek åt filminspelning, haha galet kul!

Jessica och Carro i arbete med vår allra första reklamfilm..

Värsta konstenärjäveln!


Skämt åsido.. ;)

Morden på Canal Street

Igår var jag tillsammans med familjen på teater i Jönköping. Något som inte händer varje dag precis. När jag tänker efter tror inte att jag någonsin varit på teater förr, utöver sådana där B-teatrar med skolan vill säga, haha. Alltid kul att testa något nytt! Dessutom var det faktiskt helt okej :) Tack för en mysig kväll!30-09-2011