To much to tell yoooou!

Jag har bara inte orkat bry mig om, haft tid eller ens tänkt på att uppdatera bloggen de senaste två veckorna.
Istället har jag bara levt. Till fullo. Jag har njutit av varenda sekund och bara älskat livet! Det känns lite mer värt än att sitta vid datorn och skriva om saker som ni läser men egentligen inte bryr er ett skit om.
Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min älskade pojkvän. Hihi.
Puss på er!

Haha garv?


Haha what..?

VADÅ KAKOR?Bussar vidare!

Igår vart det Göteborg, imorgon blir det Stockholm! Ska dit med klassen och kolla in riksdagen och något museum, ja ni vet, det som alla nior gör. Rätt gött faktistk. Eller okej.. riksdagen skulle jag nog kunnat skippa, men det andra verkar iallafall hyfsat roligt. Möjligtvis en del shopping på G om ekonomin håller! Det mindre roliga är att jag ska upp vid 04.00 inatt.. *suck* Bäst jag sover nu.. hehe. Godnatt!


Yesterday..
Had a great time, tack för dagen gullungar!

...

Idag har jag varit på studentfest hos min kusin Elin. Är en aning avis på henne just nu.. skulle vara rätt gött att vara färdig med skolan nu!
Kom precis hem efter att varit ute och åkt motorcykel med mamma, pappa och Mike. Första gången på riktigt länge som vi kunde åka tillsammans. Mamma skaffade sig nämligen en ny mc i onsdags, naaiz. Så nu är jag riktigt redo för fler sådana turer i sommar. Hell to the yes!

Matvrak som vi är var vi naturligtvis tvunga att stanna till och trycka i oss en matbit på vägen..


Nehepps, nu ska jag krypa ner i sängen. Ska nämligen till Liseberg med Mike, Jessica och Carola imorgon och lite pigg vill jag ju vara :)
Det enda (jättestorafuckinghelvetes) i-lands problemet just nu är att jag har gått och blivit sjuk.. Tänk att jag av alla, som nästan aldrig är sjuk, lyckats bli det just nu.. lagom timing till både liseberg, skolavslutning och diverse saker. *Suck*


Såhär sur är jag just nu. (Nä skoja, är typ tusen gånger surare!!!) Dumma hals!

WOOH WOOH!

Kom precis hem från ett litet snabb-bad med Miki, årets första wooh wooh! Ska alldeles strax ut och prov åka Johannes värstingbil. Haha. Naaiz!HEJ MEKI VILL DU KOLLA PÅ FILM MED MIG SEN? HEJDÅ // NINA


Naiz

Steker på

Drar strax in till Jönköping med Jessica och Maddä. Solen steker på nästan lika mycket som vi och jag är galet glad över att det är sommar. NAAIZ. Times like these you know..

She's going Hollywood, she's going Hollywood tonight!

Gårdagens!

Det blev en go kväll igår med trevliga människor. Startade kvällen hemma hos Madde med b-rudar only. Rätt gött det med faktiskt.. ibland ;) Senare på kvällen kom det lite festsugna grabbar också. Kvällen rullade vidare and so did I. Drog till Erik och träffade Mike och Marco, och sen till Adde där min kväll också, efter några timmar, avslutades. Gött att festa hos sin granne ju, jätte nära och bra! Haha. Väl hemma fick jag och Mike (okej mest jag) för oss att käka frukost. Ute. Klockan fem på morgonen. Haha gött
Älskar ledigheten. Älskar vädret. Älskar festerna. Älskar livet.Foo Fighters♥


Pr0!

Insåg igår att jag har förbättrats på mitt gitarrspelande något avsevärt sen några månader tillbaka. För någon dag sen filmade Mike mig när jag spelade lite och mina fingrar var ju snabba som små fyrbenta springande höns! Sist jag såg en film på där jag spelade var det mer att bara spela ackord och slå på strängarna upp och ner. Haha!
Det är alltså i princip så jag sett på mina gitarr-färdigheter ritktigt länge nu, men nu har jag fått det bekräftat.. jag ÄR bättre än då ;) WOOH WOOH, NINA GITARRISTEN HANSSON. Hell yeah!!
Rock on!!

Sitter/står/hoppar/springer/flyger omkring över hela mina rum just nu. Känner mig som en liten tioåring som ser sin största idol. Får ju inte glömma att jag samtidigt skrik-sjunger för fulla muggar! Jag bara älskar när rocken ljuder ur mina högatalare på högsta volym. Ja, livet leker...

Så jäkla stencool!

Naaizöh!


Jkpg med hjärtat♥

Underbart skönt att vara ledig från skolan! :) Idag drog jag till Jönköping med min älskling. Kollade efter lite kläder osv. men det fanns som vanligt inte ett skit som var i min stil.. *suck* Men whatever, alltid lika skönt att komma ifrån Froserum ett tag, och allra bäst blir det naturligtvis när Miki är med. Naaiz! Sen är ju buffé på steakhouse inget att klaga över heller, haha!I love you sweetheart!♥