Björnholmen

Gårkvällen var väl till en början inte sådär jätte rolig.. rätt död. Helt död faktiskt. Som nog de flesta vet kan jag inte sitta inomhus en hel kväll, utan måste ut. Så som vanligt tog jag mitt pickpack och begav mig i förhoppningar på att stöta på någon social männika. Dock var mina små förhoppningar alldeles för stora. Inte en enda människa var ute. Det enda som enss rörde på sig (förutom jag) var söta igelkottar och små harar. Så där ute satt jag, och mina små djurvänner.. En liten stund senare fick jag ett trevligt lite samtal med mamma. Och ytterligare en stund senare var jag påväg mot inget mindre än Björnholmen. Haha. Fattar inte (som tydligen många andra) hur fan jag kom in där. Det är liksom 18års gräns och jag behövde inte ens visa leg, haha. Blind tant;) Men det lönade sig. Fick en trevlig kväll där iallafall:) Och nej, jag var inte där själv haha.. träffade på en hel del folk härifrån.
När jag sedan kom hem igen gick jag ut på en liten promenad, kände att det behövdes. På väg hem träffade jag någon social snubbe, vars namn jag glömt om han ens nämnde det. Haha. Gud vad jag älskar sociala människor som dessutom är riktigt trevliga!

När jag sedan var hemma hoppade jag i min teletubbie-gose-dress för att bli lite varm. I looove it! Sen kändes magen lite tom, så jag gick och fixade mig en rostie tostie.. och sen blev det film!
Green Street Hooligans, ännu en gång. Haha.

gossiegossie & gottiegottie. hihi.

Kommentarer
johanna säger:

haha, fan vilken tur du hade! Förra helgen var det stenhårt, jag kom inte in då, men dom brukar ha mera koll när det är rosenström :P :)

2010-08-02 | 04:12:57
Bloggadress: http://jofranna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback