färdig!

nu har jag precis blivit färdig med min redovisning till engelskan imorgon. riktigt skönt. jag känner att detta inte alls kommer bli så farligt, med tanke på att jag annars är livrädd för redovisningar och att prata ensam inför folk. jag anser att det är en av dom hemskaste sakerna som finns, usch! med andra ord är jag inte personen som gillar att vara i centrum.. haha.

när jag ändå håller på kan jag ju passa på att berätta lite om min helg..
fredagen = lam as hell! ,och finns egentligen inget att säga om den. mer än att jag som sagt gick till tonår en stund, jätte tråkigt. hände ingenting alls där, och folket var heller inget vidare..

lördagen däremot var jätte trevlig! madde kom hit, så fixade vi oss lite. sen drog vi till skolan för att träffa B1 och B2. där blev vi sittandes ett tag.. och det kan man förstå. jag menar,. när basen skakar & stämningen helt enkelt är totally på topp, vem vill dra sig då..? svar: ingen. helt enkelt.
blev en lyckad kväll iallafall.
måste bara säga att allting känns bara så jävla rätt när det är vi, kan inte låta bli att le när jag tänker på det. vi fyra.. inga andra. det är underbart. love you.

söndag, the boring day? brukar vara så, men denna överträffade mina förväntningar! kan dagen börja bättre än med en jätte härlig frukost..? jordgubbar mitt i vintern tackar man inte nej till iallafall!:)
dagen fortsatte rätt slappt. var dock tvungen att hänga med papps till återvinningen för att slänga en massa skit, men även det kan vara roligt, kan jag lova. äh vafan, allt kan bli roligt när man är oss. haha.
sen var vi jätte busiga & var lite olagliga.. hihihi. -inga kommentarer! andrea och johannes har förresten varit här i helgen. trevligt som vanligt :)

puss.

Kommentarer
jessica hansson säger:

hahaha, ja. det blev lite väl busigt ett tag! (a)

-inte mitt fel, nä absolut inte. :p

<3

2009-11-15 | 23:32:01
Bloggadress: http://yesicahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback